Kook de eieren in een pan met kokend water en een snuf zout in 10 minuten hard.
Laat de eitjes even schrikken onder de koude kraan.
Pel de eieren en snijd ze verticaal door de midden.
Haal het eigeel eruit met een lepeltje en doe dit in een kommetje.
Voeg de mayonaise, yoghurt, mosterd, paprikapoeder, kerriepoeder en zout naar smaak toe.
Prak en meng het geheel goed door elkaar en zet het eventueel voor 30 minuten in de koelkast zodat het even kan opstijven.
Schep er tot slot, naar smaak, een beetje fijngesneden bieslook door.
Doe het eigeel mengsel in een een spuitzak en spuit toefjes in het eiwit.
Decoreer de gevulde eieren met een beetje fijngesneden bieslook. Eet smakelijk!
Video
handig om te weten:
Extra: fijngesneden bieslook ter decoratie en een beetje voor erdoor & een spuitzak met spuitmondje
voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):
Calorieën: 32kcal | Eiwitten: 2g | Vetten: 2g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.