Kipsaté
Makkelijk recept voor kipsaté met de lekkerste marinade voor op de BBQ of grill.
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 15 minuten minuten Totale tijd: 20 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
400 gram kipdijfilet 1 maggiblokje 2 teentjes knoflook 2 eetlepels sojasaus 1½ eetlepel ketjap manis 2 theelepels sesamolie 2 theelepels gemalen koriander ((ketoembar)) 1 theelepel gember ((vers, geraspt)) 1 theelepel sambal zwarte peper
Snij de kipdijfilet in kleine blokjes en doe dit in een kom.
Voeg alle overige ingrediënten toe, zwarte peper naar smaak en schep dit goed door elkaar.
Dek de kom af en zet dit, bij voorkeur, een nacht in de koelkast om te marineren.
Rijg de stukjes kip aan de spiesjes en grill ze om en om op de BBQ of in een grillpan. Eet smakelijk!
Calorieën: 109 kcal | Koolhydraten: 3 g | Eiwitten: 13 g | Vetten: 4 g | Verzadigd vet: 1 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.