Haal de plakjes bladerdeeg uit de vriezer en laat ze iets ontdooien. Zorg ervoor dat ze nog niet helemaal ontdooid zijn, dat werkt het makkelijkste
Halveer de plakjes bladerdeeg. Het is makkelijk om hiervoor een pizzasnijder te gebruiken.
Verdeel een paar plakjes of stukjes kaas in het midden van een stukje bladerdeeg
Vouw het bladerdeeg dicht en druk de randjes ook goed dicht met een vork.
Herhaal dit tot je alle plakjes bladerdeeg gebruikt hebt.
Neem 2 kommen of diepe borden. In een kom kluts je het eitje en in de andere kom doe je het paneermeel met naar smaak peper en zout.
Haal de kaassoufflés eerst door het geklutste eitje.
En daarna door de paneermeel.
Zet de frituurpan op 180 graden en bak de kaassoufflés (eventueel in porties) in ca. 3 minuten goudbruin af.
Serveer met een sausje naar smaak en eet smakelijk!
handig om te weten:
Let op: blijf er wel even bij als je de kaassoufflés gaat bakken, als je ze te lang bakt kunnen ze namelijk openbarsten.Voedingswaarden zijn op basis van onbereide kaassoufflés.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.