Volg mij:
(Zoete) Baksels

Winactie || 4 x lekkers van Homemade

Winactie || 4 x taart met Homemade

Lekkere zoete baksels, wie maak je er niet blij mee? Nou, mij wel hoor! Natuurlijk niet té vaak maar zo heel af en toe mag je jezelf best verwennen. Geef je vrienden, familie, collega’s of je buren ook een stukje, maak je vrienden mee 😉 . Hopelijk maak ik jou vandaag extra blij want je kunt heel veel lekkers winnen!

Homemade bakmixen, ken je waarschijnlijk wel van hun fijne bakmixen, maar ze hebben sinds kort een nieuw jasje! De bakmixen zijn niet meer geel en rood maar fris wit en vrolijk paars. Om dat te vieren mag ik maar liefst 2 x een pakket met bakmixen verloten! Kijk, dat is leuk!

Het voordeel dat de bakmixen van Homemade hebben is dat je alleen water hoeft toe te voegen en de bakvorm ook in het doosje zit, handig! Het liefst maak ik mijn zoete baksels helemaal zelf maar er is mijns inziens ook helemaal niets mis mee om een keer een bakmix te gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je benieuwd bent naar een bakmix, omdat het lekker makkelijk is, je weinig in huis hoeft te halen, je geen (extra) bakvorm nodig hebt of omdat je wilt bakken zonder al te veel gedoe.

Een tijdje geleden probeerde ik de feesttaart Rocky Road van Homemade omdat ik visite kreeg en iets lekkers wilde maken voor bij de koffie. Niet alleen ik maar ook de visite vond het feestelijke taartje erg lekker. De laatste stukjes die over waren nam ik mee naar kantoor en ook bij mijn collega’s viel de feesttaart goed in de smaak. Geslaagde traktatie dus!

Variatie

Nu kun je de bakmix precies zo maken zoals op de verpakking maar op de verpakking van Homemade vind je ook wat tips voor de afwisseling. Leuk én extra lekker. Je kunt namelijk volop variëren met een basis bakmix. Zo maakte ik deze kruidcake bijvoorbeeld niet in de bakvorm die in de verpakking zat maar gebruike ik een kleine tulbandvorm. Door het beslag deed ik nog wat gehakte pecannoten en voor een extra feestelijke touch (een winactie is immers een feestje toch 😉 ) ook deed ik er een lekkere frosting over met wat feestelijke spikkels. Dat maakte deze al heerlijke kruidcake nóg iets lekkerder 😉 .

De frosting maak je heel eenvoudig zelf door poedersuiker te mengen met een klein beetje melk of water. Zorg ervoor dat je de consistentie hebt van yoghurt en verdeel het over de cake. Even een klein halfuurtje laten uitharden en je kunt je taart aansnijden!

Natuurlijk kun je ook volop variëren met andere combinaties zoals chocolade, vers of gedroogd fruit en…. heb jij nog een lekker idee?

Winactie

Maak kans op een van de 2 pakketten met 4 (!) bakmixen van Homemade en natuurlijk krijg je daar zo’n tof canvas tasje bij zoals op de foto.

De winactie loopt tot donderdag 31 augustus 23.59 uur en de winnaars worden persoonlijk geïnformeerd na afloop van de winactie.

*** winactie gesloten – de winnaars zijn persoonlijk geïnformeerd ****

Hoe doe je mee met de winactie?

Meedoen is makkelijk:

✓ Blog: laat in de reacties achter dat je graag wilt meedoen met de winactie en extra leuk: welke variatie jij zou maken op een bakmix voor cake

Voor een extra winkans (lees een extra lootje met jouw naam bij de loting): volg je mijn blog op Instagram / Facebook en Homemade bakmixen via Instagram of Facebook. Succes!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Homemade. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Deel dit bericht
Vorig artikel Volgend artikel

Ook lekker...

34 Reacties

 • Beantwoorden Sandra

  Leuke actie Eef! En fijn dat je je aan je eigen advies – om je collega’s een stukje te geven – hebt gehouden 😉

  23 augustus 2017 at 06:58
 • Beantwoorden Jette

  Oh wat een lekkere winactie, ik doe natuurlijk graag mee! Ik zou met een simpele bakmix voor cake variëren door er wat stukjes caramel doorheen te doen en een soort caramel saus te maken voor er over heen, mmm…

  23 augustus 2017 at 08:10
 • Beantwoorden Tessa

  Wat een leuke winactie! Omdat ik de rocky roads al ken en heel lekker vind, zou ik heeel graag de kruidcake willen winnen

  23 augustus 2017 at 08:16
  • Beantwoorden Eef

   Je kunt maar liefst 4 verschillende soorten winnen 🙂

   27 augustus 2017 at 13:17
 • Beantwoorden Suus

  Tof! Ik vind het ook leuk om collega’s te verrassen met mijn baksels, worden ze blij van haha 🙂 van een normale cakemix zou ik een worteltaart maken. Geen healthy variant maar een echte fluffy cake met geraspte wortel, pecannoten en cream cheese frosting, zoals ‘ie hoort Ook volg ik de kanalen!

  23 augustus 2017 at 08:50
 • Beantwoorden Linda

  Leuke winactie! Ik zou ze s’morgens op me werk samen met de clienten die dagbesteding aan huis hebben maken en dan s’middags tijdens de koffie lekker op eten.

  23 augustus 2017 at 09:09
 • Beantwoorden Esmeralda Groenland

  Jummie! Ik zou er wat citroenrasp door doen voor de frisheid.

  23 augustus 2017 at 12:45
 • Beantwoorden Lianne

  Wat goed om al het lekkers mee naar je werk te nemen, zijn je collega’s vast en zeker blij mee. De mixen van Homemade hebben inderdaad een leuke verandering ondergaan, ze zien er lekker fris en aantrekkelijk uit.

  23 augustus 2017 at 15:27
 • Beantwoorden Eliza

  Ik wil graag meedoen met de winactie. Als variatie op de bakmix voor cake zou ik er stukjes appel met kaneel door doen.

  23 augustus 2017 at 15:55
 • Beantwoorden Lisette Bartels Verheij

  Leuk! Ik zou dadels door de kruidcake doen en een stroperige dadelsaus erover doen

  23 augustus 2017 at 18:12
 • Beantwoorden Heleen

  Wow ik ben gek op bakken en taart eten! Fiscale graag mee

  23 augustus 2017 at 19:16
 • Beantwoorden Heleen

  Oei foutje, ik doe graag mee

  23 augustus 2017 at 19:17
 • Beantwoorden Marlies

  Deze winactie laat ik als hobby thuisbakker natuurlijk niet schieten!!!

  23 augustus 2017 at 20:31
 • Beantwoorden Anouk

  Leuk Eef. Ik vind hun kruidencake zoo lekker!

  23 augustus 2017 at 21:37
 • Beantwoorden Sanne

  Super leuke winactie! Dus ik doe graag mee. En ik zou een lekker zomerse citroen cake maken met een citroen topping!

  23 augustus 2017 at 22:24
 • Beantwoorden Marissa

  Wat leuk! Dan kan ik weer eens lekker gaan bakken in mijn vakantie (september). Cake met chocolade, fruit, noten mmm ik kan nog niet kiezen…

  24 augustus 2017 at 11:41
 • Beantwoorden Minny

  Een van de feestjaar mixen zou ik gedraag willen proberen.
  Van een gewone cakemix zou ik denk ik een appel cake met kaneel maken,aftoppen met kaneelsuiker of abrikozenjam

  24 augustus 2017 at 13:28
  • Beantwoorden Minny

   Feest taart bedoel ik natuurlijk…

   24 augustus 2017 at 13:28
 • Beantwoorden Nienke

  Wat een leuke win actie! Mijn cakevariant:lemon curd er overheen, beleggen met schijfjes mango en een passievrucht erover lepelen.

  24 augustus 2017 at 15:36
  • Beantwoorden Eef

   Wat een lekkere zomerse variatie!

   27 augustus 2017 at 13:17
 • Beantwoorden Marlies

  Ja wat leuk! Ik vind bakken een fijne ontspanning en maak er vaak collega’s en leerlingen mee blij! Ik zou als variatie gemalen hazelnoot erbij doen, dat geeft vaak een extra lekkere smaak!

  24 augustus 2017 at 19:39
 • Beantwoorden Naomi Jonkhout

  Wat een leuke winactie! Ik doe dan ook graag hieraan mee!
  Zelf zou ik bij een gewone cakemix extra kaneel en appel toevoegen en nog een aantal stukjes gewelde gedroogde abrikoos 🙂

  25 augustus 2017 at 08:49
 • Beantwoorden Kim van der Bent

  Jaa leuke winactie,ik doe heel graag mee, uiteraard volg ik je al op facebook! gek op de kruidcake maar met appel of noten erdoorheen zou die denk ik nog lekkerder zijn.

  25 augustus 2017 at 13:07
 • Beantwoorden Wilca

  Een hele leuke actie, word iedereen blij van! Kruidcake of feestcake met als variatie met wat stukjes gember en gembersiroop er door, lijkt me lekker om eens te proberen!

  26 augustus 2017 at 03:06
 • Beantwoorden Anique

  Ik doe heeeeeel graag mee !, ik zou een verwen tripple chocolade cake maken. Met blokjes puur, melk en caramel zeezout in het beslag . Zodat deze heerlijk smeeuig is tijdens het eten van de cake. Als toping zou ik witte gesmolten chocolade over de cake gieten .. gedecoreerd met feestelijke eetbare parels

  26 augustus 2017 at 11:17
  • Beantwoorden Anique

   Uiteraard volg ik jou en homemade op Facebook en insta 😉

   26 augustus 2017 at 11:18
 • Beantwoorden hennie

  graag doe ik mee om te winnen.het liefst cake puur natuur houden smaakt hij op zn best. voor variatie slagroom ipv boter toevoegen en nog vele andere varianten

  26 augustus 2017 at 19:54
 • Beantwoorden carola donkelaar

  Ooh heerlijk iets nieuws proberen, lekker samen bakken met mn mams <3
  Ik zou een combi met stroofwafel proberen lijkt me super
  Ik volgde jou al, homemade nu ook gezellig

  fijne zonnige dag

  27 augustus 2017 at 14:45
 • Beantwoorden Engelien ligtenberg

  Leuke actie.
  Ik heb pas m’n kruidcake die ik heb gevuld met speculaaskruiden en kleine stukjes gember,door midden gesneden en gevuld met banketbakkersroom, heerlijk!!

  27 augustus 2017 at 15:33
 • Beantwoorden Ilse

  Wat leeuk! At least we can try. Dus ik join deze winactie. Ik zo mn moeder wel willen verrassen met een lekkere en mooie Homemade bakmix! Ik heb nog lekker even om over na te denken tm eind september

  27 augustus 2017 at 18:05
 • Beantwoorden Margreet Siekmann

  Oelala! Zoveel liefde voor kruidcake. Ook man en kind maak ik hier vast heel blij mee. #snoeperds

  27 augustus 2017 at 18:47
 • Laat een reactie achter