fbpx
Winactie || 4 x taart met Homemade

Winactie || 4 x lekkers van Homemade

Lekkere zoete baksels, wie maak je er niet blij mee? Nou, mij wel hoor! Natuurlijk niet té vaak maar zo heel af en toe mag je jezelf best verwennen. Geef je vrienden, familie, collega’s of je buren ook een stukje, maak je vrienden mee 😉 . Hopelijk maak ik jou vandaag extra blij want je kunt heel veel lekkers winnen!

Homemade bakmixen, ken je waarschijnlijk wel van hun fijne bakmixen, maar ze hebben sinds kort een nieuw jasje! De bakmixen zijn niet meer geel en rood maar fris wit en vrolijk paars. Om dat te vieren mag ik maar liefst 2 x een pakket met bakmixen verloten! Kijk, dat is leuk!

Het voordeel dat de bakmixen van Homemade hebben is dat je alleen water hoeft toe te voegen en de bakvorm ook in het doosje zit, handig! Het liefst maak ik mijn zoete baksels helemaal zelf maar er is mijns inziens ook helemaal niets mis mee om een keer een bakmix te gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je benieuwd bent naar een bakmix, omdat het lekker makkelijk is, je weinig in huis hoeft te halen, je geen (extra) bakvorm nodig hebt of omdat je wilt bakken zonder al te veel gedoe.

Een tijdje geleden probeerde ik de feesttaart Rocky Road van Homemade omdat ik visite kreeg en iets lekkers wilde maken voor bij de koffie. Niet alleen ik maar ook de visite vond het feestelijke taartje erg lekker. De laatste stukjes die over waren nam ik mee naar kantoor en ook bij mijn collega’s viel de feesttaart goed in de smaak. Geslaagde traktatie dus!

Variatie

Nu kun je de bakmix precies zo maken zoals op de verpakking maar op de verpakking van Homemade vind je ook wat tips voor de afwisseling. Leuk én extra lekker. Je kunt namelijk volop variëren met een basis bakmix. Zo maakte ik deze kruidcake bijvoorbeeld niet in de bakvorm die in de verpakking zat maar gebruike ik een kleine tulbandvorm. Door het beslag deed ik nog wat gehakte pecannoten en voor een extra feestelijke touch (een winactie is immers een feestje toch 😉 ) ook deed ik er een lekkere frosting over met wat feestelijke spikkels. Dat maakte deze al heerlijke kruidcake nóg iets lekkerder 😉 .

De frosting maak je heel eenvoudig zelf door poedersuiker te mengen met een klein beetje melk of water. Zorg ervoor dat je de consistentie hebt van yoghurt en verdeel het over de cake. Even een klein halfuurtje laten uitharden en je kunt je taart aansnijden!

Natuurlijk kun je ook volop variëren met andere combinaties zoals chocolade, vers of gedroogd fruit en…. heb jij nog een lekker idee?

Winactie

Maak kans op een van de 2 pakketten met 4 (!) bakmixen van Homemade en natuurlijk krijg je daar zo’n tof canvas tasje bij zoals op de foto.

De winactie loopt tot donderdag 31 augustus 23.59 uur en de winnaars worden persoonlijk geïnformeerd na afloop van de winactie.

*** winactie gesloten – de winnaars zijn persoonlijk geïnformeerd ****

Hoe doe je mee met de winactie?

Meedoen is makkelijk:

✓ Blog: laat in de reacties achter dat je graag wilt meedoen met de winactie en extra leuk: welke variatie jij zou maken op een bakmix voor cake

Voor een extra winkans (lees een extra lootje met jouw naam bij de loting): volg je mijn blog op Instagram / Facebook en Homemade bakmixen via Instagram of Facebook. Succes!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Homemade. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Eef

Eef

Hi! Ik ben Eef, eigenaar van Eefkooktzo.nl. Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

68 reacties op “Winactie || 4 x lekkers van Homemade”

 1. Oh wat een lekkere winactie, ik doe natuurlijk graag mee! Ik zou met een simpele bakmix voor cake variëren door er wat stukjes caramel doorheen te doen en een soort caramel saus te maken voor er over heen, mmm…

 2. Oh wat een lekkere winactie, ik doe natuurlijk graag mee! Ik zou met een simpele bakmix voor cake variëren door er wat stukjes caramel doorheen te doen en een soort caramel saus te maken voor er over heen, mmm…

 3. Wat een leuke winactie! Omdat ik de rocky roads al ken en heel lekker vind, zou ik heeel graag de kruidcake willen winnen

 4. Wat een leuke winactie! Omdat ik de rocky roads al ken en heel lekker vind, zou ik heeel graag de kruidcake willen winnen

 5. Tof! Ik vind het ook leuk om collega’s te verrassen met mijn baksels, worden ze blij van haha 🙂 van een normale cakemix zou ik een worteltaart maken. Geen healthy variant maar een echte fluffy cake met geraspte wortel, pecannoten en cream cheese frosting, zoals ‘ie hoort Ook volg ik de kanalen!

 6. Tof! Ik vind het ook leuk om collega’s te verrassen met mijn baksels, worden ze blij van haha 🙂 van een normale cakemix zou ik een worteltaart maken. Geen healthy variant maar een echte fluffy cake met geraspte wortel, pecannoten en cream cheese frosting, zoals ‘ie hoort Ook volg ik de kanalen!

 7. Leuke winactie! Ik zou ze s’morgens op me werk samen met de clienten die dagbesteding aan huis hebben maken en dan s’middags tijdens de koffie lekker op eten.

 8. Leuke winactie! Ik zou ze s’morgens op me werk samen met de clienten die dagbesteding aan huis hebben maken en dan s’middags tijdens de koffie lekker op eten.

 9. Wat goed om al het lekkers mee naar je werk te nemen, zijn je collega’s vast en zeker blij mee. De mixen van Homemade hebben inderdaad een leuke verandering ondergaan, ze zien er lekker fris en aantrekkelijk uit.

 10. Wat goed om al het lekkers mee naar je werk te nemen, zijn je collega’s vast en zeker blij mee. De mixen van Homemade hebben inderdaad een leuke verandering ondergaan, ze zien er lekker fris en aantrekkelijk uit.

 11. Ik wil graag meedoen met de winactie. Als variatie op de bakmix voor cake zou ik er stukjes appel met kaneel door doen.

 12. Ik wil graag meedoen met de winactie. Als variatie op de bakmix voor cake zou ik er stukjes appel met kaneel door doen.

 13. Wat leuk! Dan kan ik weer eens lekker gaan bakken in mijn vakantie (september). Cake met chocolade, fruit, noten mmm ik kan nog niet kiezen…

 14. Wat leuk! Dan kan ik weer eens lekker gaan bakken in mijn vakantie (september). Cake met chocolade, fruit, noten mmm ik kan nog niet kiezen…

 15. Een van de feestjaar mixen zou ik gedraag willen proberen.
  Van een gewone cakemix zou ik denk ik een appel cake met kaneel maken,aftoppen met kaneelsuiker of abrikozenjam

 16. Een van de feestjaar mixen zou ik gedraag willen proberen.
  Van een gewone cakemix zou ik denk ik een appel cake met kaneel maken,aftoppen met kaneelsuiker of abrikozenjam

 17. Wat een leuke win actie! Mijn cakevariant:lemon curd er overheen, beleggen met schijfjes mango en een passievrucht erover lepelen.

 18. Wat een leuke win actie! Mijn cakevariant:lemon curd er overheen, beleggen met schijfjes mango en een passievrucht erover lepelen.

 19. Ja wat leuk! Ik vind bakken een fijne ontspanning en maak er vaak collega’s en leerlingen mee blij! Ik zou als variatie gemalen hazelnoot erbij doen, dat geeft vaak een extra lekkere smaak!

 20. Ja wat leuk! Ik vind bakken een fijne ontspanning en maak er vaak collega’s en leerlingen mee blij! Ik zou als variatie gemalen hazelnoot erbij doen, dat geeft vaak een extra lekkere smaak!

 21. Naomi Jonkhout

  Wat een leuke winactie! Ik doe dan ook graag hieraan mee!
  Zelf zou ik bij een gewone cakemix extra kaneel en appel toevoegen en nog een aantal stukjes gewelde gedroogde abrikoos 🙂

 22. Naomi Jonkhout

  Wat een leuke winactie! Ik doe dan ook graag hieraan mee!
  Zelf zou ik bij een gewone cakemix extra kaneel en appel toevoegen en nog een aantal stukjes gewelde gedroogde abrikoos 🙂

 23. Kim van der Bent

  Jaa leuke winactie,ik doe heel graag mee, uiteraard volg ik je al op facebook! gek op de kruidcake maar met appel of noten erdoorheen zou die denk ik nog lekkerder zijn.

 24. Kim van der Bent

  Jaa leuke winactie,ik doe heel graag mee, uiteraard volg ik je al op facebook! gek op de kruidcake maar met appel of noten erdoorheen zou die denk ik nog lekkerder zijn.

 25. Een hele leuke actie, word iedereen blij van! Kruidcake of feestcake met als variatie met wat stukjes gember en gembersiroop er door, lijkt me lekker om eens te proberen!

 26. Een hele leuke actie, word iedereen blij van! Kruidcake of feestcake met als variatie met wat stukjes gember en gembersiroop er door, lijkt me lekker om eens te proberen!

 27. Ik doe heeeeeel graag mee !, ik zou een verwen tripple chocolade cake maken. Met blokjes puur, melk en caramel zeezout in het beslag . Zodat deze heerlijk smeeuig is tijdens het eten van de cake. Als toping zou ik witte gesmolten chocolade over de cake gieten .. gedecoreerd met feestelijke eetbare parels

 28. Ik doe heeeeeel graag mee !, ik zou een verwen tripple chocolade cake maken. Met blokjes puur, melk en caramel zeezout in het beslag . Zodat deze heerlijk smeeuig is tijdens het eten van de cake. Als toping zou ik witte gesmolten chocolade over de cake gieten .. gedecoreerd met feestelijke eetbare parels

 29. graag doe ik mee om te winnen.het liefst cake puur natuur houden smaakt hij op zn best. voor variatie slagroom ipv boter toevoegen en nog vele andere varianten

 30. graag doe ik mee om te winnen.het liefst cake puur natuur houden smaakt hij op zn best. voor variatie slagroom ipv boter toevoegen en nog vele andere varianten

 31. carola donkelaar

  Ooh heerlijk iets nieuws proberen, lekker samen bakken met mn mams <3
  Ik zou een combi met stroofwafel proberen lijkt me super
  Ik volgde jou al, homemade nu ook gezellig

  fijne zonnige dag

 32. carola donkelaar

  Ooh heerlijk iets nieuws proberen, lekker samen bakken met mn mams <3
  Ik zou een combi met stroofwafel proberen lijkt me super
  Ik volgde jou al, homemade nu ook gezellig

  fijne zonnige dag

 33. Engelien ligtenberg

  Leuke actie.
  Ik heb pas m’n kruidcake die ik heb gevuld met speculaaskruiden en kleine stukjes gember,door midden gesneden en gevuld met banketbakkersroom, heerlijk!!

 34. Engelien ligtenberg

  Leuke actie.
  Ik heb pas m’n kruidcake die ik heb gevuld met speculaaskruiden en kleine stukjes gember,door midden gesneden en gevuld met banketbakkersroom, heerlijk!!

 35. Wat leeuk! At least we can try. Dus ik join deze winactie. Ik zo mn moeder wel willen verrassen met een lekkere en mooie Homemade bakmix! Ik heb nog lekker even om over na te denken tm eind september

 36. Wat leeuk! At least we can try. Dus ik join deze winactie. Ik zo mn moeder wel willen verrassen met een lekkere en mooie Homemade bakmix! Ik heb nog lekker even om over na te denken tm eind september

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, écht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & écht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag! 

Scroll naar top