Winactie || 4 x taart met Homemade

Winactie || 4 x lekkers van Homemade

Lekkere zoete baksels, wie maak je er niet blij mee? Nou, mij wel hoor! Natuurlijk niet té vaak maar zo heel af en toe mag je jezelf best verwennen. Geef je vrienden, familie, collega’s of je buren ook een stukje, maak je vrienden mee 😉 . Hopelijk maak ik jou vandaag extra blij want je kunt heel veel lekkers winnen!

Homemade bakmixen, ken je waarschijnlijk wel van hun fijne bakmixen, maar ze hebben sinds kort een nieuw jasje! De bakmixen zijn niet meer geel en rood maar fris wit en vrolijk paars. Om dat te vieren mag ik maar liefst 2 x een pakket met bakmixen verloten! Kijk, dat is leuk!

Het voordeel dat de bakmixen van Homemade hebben is dat je alleen water hoeft toe te voegen en de bakvorm ook in het doosje zit, handig! Het liefst maak ik mijn zoete baksels helemaal zelf maar er is mijns inziens ook helemaal niets mis mee om een keer een bakmix te gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je benieuwd bent naar een bakmix, omdat het lekker makkelijk is, je weinig in huis hoeft te halen, je geen (extra) bakvorm nodig hebt of omdat je wilt bakken zonder al te veel gedoe.

Winactie kruidcake tulband homemade lange foto

Een tijdje geleden probeerde ik de feesttaart Rocky Road van Homemade omdat ik visite kreeg en iets lekkers wilde maken voor bij de koffie. Niet alleen ik maar ook de visite vond het feestelijke taartje erg lekker. De laatste stukjes die over waren nam ik mee naar kantoor en ook bij mijn collega’s viel de feesttaart goed in de smaak. Geslaagde traktatie dus!

Variatie

Nu kun je de bakmix precies zo maken zoals op de verpakking maar op de verpakking van Homemade vind je ook wat tips voor de afwisseling. Leuk én extra lekker. Je kunt namelijk volop variëren met een basis bakmix. Zo maakte ik deze kruidcake bijvoorbeeld niet in de bakvorm die in de verpakking zat maar gebruike ik een kleine tulbandvorm. Door het beslag deed ik nog wat gehakte pecannoten en voor een extra feestelijke touch (een winactie is immers een feestje toch 😉 ) ook deed ik er een lekkere frosting over met wat feestelijke spikkels. Dat maakte deze al heerlijke kruidcake nóg iets lekkerder 😉 .

De frosting maak je heel eenvoudig zelf door poedersuiker te mengen met een klein beetje melk of water. Zorg ervoor dat je de consistentie hebt van yoghurt en verdeel het over de cake. Even een klein halfuurtje laten uitharden en je kunt je taart aansnijden!

Natuurlijk kun je ook volop variëren met andere combinaties zoals chocolade, vers of gedroogd fruit en…. heb jij nog een lekker idee?

winactie wat kun je winnen

Winactie

Maak kans op een van de 2 pakketten met 4 (!) bakmixen van Homemade en natuurlijk krijg je daar zo’n tof canvas tasje bij zoals op de foto.

De winactie loopt tot donderdag 31 augustus 23.59 uur en de winnaars worden persoonlijk geïnformeerd na afloop van de winactie.

*** winactie gesloten – de winnaars zijn persoonlijk geïnformeerd ****

Hoe doe je mee met de winactie?

Meedoen is makkelijk:

✓ Blog: laat in de reacties achter dat je graag wilt meedoen met de winactie en extra leuk: welke variatie jij zou maken op een bakmix voor cake

Voor een extra winkans (lees een extra lootje met jouw naam bij de loting): volg je mijn blog op Instagram / Facebook en Homemade bakmixen via Instagram of Facebook. Succes!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Homemade. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

68 thoughts on “Winactie || 4 x lekkers van Homemade

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *