fbpx
Crudo op een stokje

Tapas & Bites: Crudo op een stokje

Vanaf nu een vast onderdeel voor op mijn blog. Tapas & Bites! Lekkere hartige bites of tapas die je (vaak) in een handomdraai op tafel kunt zetten. Leuk voor als je visite krijgt of quality time met z’n twee hebt. Weer eens wat anders dan een bakje zoutjes of een blokje kaas. Tja, als foodblogger wil je natuurlijk wel wat leuks op tafel kunnen zetten ;). Deze Tapas & Bites: Crudo op een stokje is trouwens ook ideaal om mee te nemen voor de kerstdagen. Als je visite al in de middag komt kun je bij de borrel alvast wat lekkers op tafel zetten. Dit hapje is de ideale starter en smaakt naar meer!

Deze keer de o zo makkelijke maar o zo lekkere Tapas & Bites die ik ‘Crudo op een Stokje’ heb genoemd. Hoe kan het ook anders?! Echte fingerfood en met een goede (zelfgemaakte) pesto als dip maar je het helemaal af.

Wat heb je nodig voor Crudo op een Stokje:

Bereidingstijd: 5 minuten
Hoeveelheid: 6 stokjes

  • 100 gram Crudo Italiano (gedroogde Italiaanse ham)
  • 6 x soepstengel (naturel of sesam)
  • (zelfgemaakte) pesto

Hoe je Crudo op een Stokje maakt:

Eigenlijk spreekt het al een beetje voor zich maar toch even een kleine uitleg;

Als je wil kun je de ham even op kamer temperatuur laten komen (ongeveer 10-15 minuten) maar dit hoeft niet perse.

Wikkel de ham om het bovenste gedeelte van de soepstengel (1 plakje per soepstengel).

Serveer met (zelfgemaakte) pesto.

 

Crudo op een stokjeEet smakelijk!

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

2 reacties op “Tapas & Bites: Crudo op een stokje”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, écht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & écht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag! 

Scroll naar top