Eef

Hi! Welkom op mijn foodblog Eef Kookt Zo.

Ik ben Eef, voluit Eva en dol op koken en fotograferen! Sinds 5 jaar eigenaar van Eef Kookt Zo, een foodblog waar ik al mijn keukengeheimen met je deel. Daarnaast werk ik als foodfotograaf en receptonwikkelaar voor verschillende toffe foodmerken en help hen met mijn jarenlange ervaring ook hun doelgroep te inspireren met lekkere en écht makkelijke recepten. Meer daarover kun je lezen via food fotografie

Ik ben 33 jaar, woon samen met vriendlief, onze dochtertje Lotte van bijna 2 in het noorden van Noord-Holland oftewel West-Friesland. Geboren in Alkmaar en een echte kaaskop. Ik wil je laten zien dat koken leuk is, makkelijk kan zijn en je binnen no-time heerlijke recepten op tafel kunt zetten. Mijn recepten zijn voor elke thuiskok, van beginnend tot gevorderd. Op vrijdag om 6 uur ‘s morgens deel ik elke week een lekker en écht makkelijk weekmenu met je zodat je altijd antwoord hebt op de vraag “wat eten we vandaag?”. Kook ze! 

Liefs, Eef

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram en Pinterest. Of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag!
Scroll naar top