fbpx
Nieuwsvoorfoodies

Nieuws voor foodies #6

Het was weer de hoogste tijd voor een nieuwe “nieuws voor foodies”! Inmiddels is er weer een hoop leuks, lekkers én handigs bijgekomen op foodgebied dus de hoogste tijd om mijn favorieten met je te delen. Dit keer met een heerlijk, gezond tussendoortje, een Aziatisch festival, heerlijke thee, iets met koekjesdeeg en een nieuwe cake!

Op willekeurige volgorde de lekkerste, leukste, nieuwste nieuwtjes op het gebied van food: nieuws voor foodies!

The Primal Pantry repen

The Primal Pantry repen

The Primal Pantry repen zijn nu verkrijgbaar in Nederland en ik mocht ze laatst proberen. Lekker zijn ze! Het zijn koudgeperste repen met rauwe ingrediënten zoals appel, pecannoten, kers, cacao, amandelen en hazelnoten. Perfect voor een lekker tussendoortje of snack na het sporten. Je kunt deze heerlijke repen vinden bij de AH to go, Albert Heijn en Marqt. 

Koopmans Cake Special: Appel Karamel

Koopmans Cake Specials: Appel-karamel

Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje van Koopmans met hierin 2 nieuwe producten. Koopmans heeft namelijk sinds kort rustiek oerbrood in het assortiment en een nieuwe “Cake specials” in de smaak appel en karamel. Kijk! Dat klinkt goed, niet?! Hoewel ik graag zelf mijn baksels maak zonder pakjes of zakjes wilde ik deze toch wil heel graag uitproberen. Ik bedoel: cake, appel én karamel…dat klinkt lekker! Ik moet je zeggen: dat is het ook! De cake is makkelijk om te maken. De karamel vond ik ietsje te zoet en daardoor een beetje overheersend maar de cake zelf is lekker luchtig en de stukjes frisse appel zijn een fijne tegenhanger. Erg lekker voor bij de koffie of thee. Koopmans Cake Specials: Appel-karamel kun je vinden in de supermarkt voor 2,19 euro.

Baker’s Dough

Laten we nog even in de zoete sferen blijven want binnenkort (lees: in mei) opent ‘The Baker’s Dough’  haar deuren in Nederland. Dit is de eerste “cookie dough bar” van Nederland. In Amerika is het al een bekend fenomeen maar binnenkort kunnen wij ook genieten van verse koekjesdeeg met de lekkerste toppings! Wel even naar Rotterdam maar dan heb je ook wat. Houd de website van Baker’s Dough in de gaten voor meer nieuws.

Celestial thee

Celestial thee

Sinds enige tijd heeft Celestial weer 3 nieuwe heerlijke theeën in haar assortiment. Perfect voor de winter maar ook zeker voor daarna. De smaken zijn Chai Tea, Bengal Spice en Mandarin Orange Spice. De Chai Tea vind ik erg lekker maar ik ben het meest fan van de Bengal Spice. Dit is een lekkere kruidige, ietwat pittige thee die ik ‘s avonds erg lekker vind. Celestial thee is o.a. verkrijgbaar bij de (grotere) supermarkt en Holland & Barrett

Sushi festival JOY in Utrecht en Den Haag

Van 5 t/m 7 mei kun je terecht in Utrecht op het Lucasbolwerk en van 9 t/m 11 juni kun je terecht in het Westbroekpark in Den Haag voor het Sushi festival JOY. Als groot sushi liefhebber staat dit festival bij mij zeker op de kalender. Naast sushi kun je er terecht voor veel verschillende Japanse lekkernijen zoals de poké bowl, dim sum, ijsrolletjes en nog veel meer. Natuurlijk kun je er ook een lekker fris biertje of exotisch drankje bij scoren. Naast al deze lekkere gerechten welke uit verschillende foodtrucks worden geserveerd kun je er ook terecht voor wat Japans vermaak. Denk hierbij aan karaoke, een game room of sushi workshop. De toegang is gratis voor iedereen en het festival is geschikt voor alle leeftijden. Bekijk voor meer informatie: www.festival-joy.nl.

Dit artikel bevat producten welke ik heb gekregen. Desalniettemin is mijn mening -zoals altijd- volledig mijn persoonlijke & eerlijke mening. Voor meer informatie zie ook mijn disclaimer

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

4 reacties op “Nieuws voor foodies #6”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, écht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & écht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag! 

Scroll naar top