fbpx
Hotspot | Nelis West - Amsterdam

Hotspot | Nelis West – Amsterdam

Op zoek naar een leuke hotspot in Amsterdam? Stap eens naar binnen bij Nelis West! Nelis West is centraal gelegen in Amsterdam West en heeft een fijne menukaart. Niet heel uitgebreid, gewoon goed en jongens, de gerechten… lekker! Ik mocht er laatst een vorkje meeprikken en ik had er zeker geen spijt van om hier mijn zondagmiddag door te brengen, integendeel…

Nelis West is centraal gelegen in de Baarsjes, nabij de foodhallen, goed bereikbaar met de auto (hallo, parkeergelegenheid!) en een eigen tramhalte voor de deur. Maar misschien spring je als Amsterdammer gewoon lekker op het fietsje, aan jou de keuze.

Hotspot | Nelis West - Amsterdam

De inrichting

De inrichting is lekker ruim, iets industrieel maar tegelijkertijd ook gastvrij en comfortabel. Grote, lichte ramen, verschillende gedeeltes om te zitten en een flink terras waar je prima kunt vertoeven zodra het zonnetje zich laat zien. Bij Nelis West kun je terecht voor een heerlijke lunch, goed diner maar ook prima voor een borrel met een lekker hapje erbij. Wist je trouwens dat Nelis West ook een zusje heeft in Oost? Nelis Oost! Dat had je vast niet gedacht met zo’n naam 😉 .

Hotspot | Nelis West - Amsterdam

Lekker voor de lunch

Zelf bracht ik bezoek tijdens de lunch aan Nelis West en had zo de keuze uit verschillende lunchgerechten voor zowel de kleine als de stevige trek waaronder goed  zuurdesembrood (met o.a. een Kwekkeboom kroket of entrecôte met truffelmayonaise), soep, salades, eiergerechten en nog veel meer lekkers. Zelf ging ik voor de Bacon Cheddar Burger omdat die mij simpelweg waanzinnig lekker leek (denk bacon, polderketchup en cheddar). Mijn tafelgenote ging voor een salade met buffelmozzarella. Die leek mij ook erg lekker maar helaas zat er rauwe ham in dus die moest ik nu helaas even overslaan aangezien ik zwanger ben.

Laat overigens dat “helaas” maar weg want de burger was gruwelijk lekker! Een hele hap maar goed gekruid, knapperige bacon en een heerlijke saus, top. Stiekem heb ik trouwens ook een vorkje geprikt in de salade van mijn tafelgenote (zonder de rauwe ham uiteraard) en die was ook verrukkelijk.

Sharing is caring

De gerechten op de menukaart voor het avondeten zijn trouwens ook zeker niet verkeerd. Zo is er een voorgerecht om te delen, met de leuke naam naastenliefde en vind je er natuurlijk verschillende hoofdgerechten. Er is altijd keuze uit vlees, vis of vegetarisch en zelfs veganistisch. Overigens was het in mijn geval ook geen probleem om de hamburger goed doorbakken te serveren (en evengoed was hij lekker mals). Gastvrij, gezellig én lekker eten. Wat mij betreft is Nelis West zeker een aanrader om eens een vorkje te gaan prikken. Een heerlijke hotspot bij uitstek!

Hotspot | Nelis West - Amsterdam


Nelis West
Witte de Withplein 43
1057 XN Amsterdam
020 – 737 27 53
Meer info vind je via WWW

Reserveer direct een tafel bij Nelis West via BookDinners.nl >>

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, écht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & écht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag! 

Scroll naar top