fbpx
Eef test HelloFresh - wil jij ook testen?

Eef test HelloFresh – wil jij ook testen?

Zoals je misschien wel weet zijn we op dit moment bezig met het afronden van de grote verbouwing thuis. Het laatste stukje van de verbouwing… de laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze toch? Hoewel ik dol ben op koken en rommelen in de keuken, het is echt mijn momentje van ontspanning, kan het soms ook net even té druk zijn. Met de verbouwing, mijn baan, blog, lieve vriend en natuurlijk ook nog een sociaal leven. Na een lange, drukke dag heb ik, ja ook ik, soms simpelweg niet zo heel veel zin (of beter gezegd puf) om na te denken over het avondeten. HelloFresh vroeg mij of ik hun vernieuwde maaltijdboxen wilde proberen en ze konden het eerlijk gezegd niet op een beter moment vragen!

Wat is HelloFresh?

HelloFresh ken je waarschijnlijk wel. Je kunt bij HelloFresh terecht voor gezonde maaltijdboxen met keuze uit 3, 4 of 5 recepten per week. Het fijne aan het nieuwe HelloFresh is, is dat het allemaal flexibel is. Bij een abonnement zit je namelijk nergens aan vast (echt nergens, daar kom ik zo nog even op terug) en je kunt kiezen tussen de Originalbox, de Veggiebox en de Familybox. Bij Originalbox kun je vanaf nu ook nog eens elke week zelf kiezen uit 10 (!) verschillende maaltijden. Dat is nieuw en wel heel fijn. Mocht je iets niet lekker vinden of juist extra op de calorieën willen letten dan kun je zo zelf je eigen menu samenstellen. Je kunt namelijk vanaf nu ook een menuvoorkeur doorgeven bestaande uit: de Original, Calorie-focus, Family, Veggie, Quick & easy en Discovery. Als je net als ik wat meer op de lijn wilt letten is de Calorie-focus een handige optie. Lekker veel groenten en relatief gezien wat minder calorieën, ideaal!

De inhoud van de HelloFresh box

Zelf de touwtjes in handen

Eigenlijk heb je dus alle touwtjes in handen en dat is natuurlijk super fijn. Je kunt je abonnement helemaal aanpassen naar je eigen voorkeur, je krijgt de maaltijden die jij lekker vindt thuis geleverd en even een weekje geen HelloFresh? Dan pauzeer je het abonnement gewoon. Je zit niet vast aan een minimaal aantal boxen en kunt zelf aangeven wanneer je wilt dat jouw box bezorgd wordt. Zo had ik aangegeven dat ik mijn box graag zaterdagochtend tussen 10 en 12 wilde ontvangen. De dag ervoor kreeg ik een sms waarin stond dat de bezorger rond 11 uur voor de deur zou staan en jawel, iets voor 11 stond de bezorger op de stoep. Handig, want ik had een drukke zaterdag en hoefde zo niet de hele dag thuis te blijven.

In de box zitten 3, 4 of 5 verschillende maaltijden. Allemaal lekker divers met vis, vlees of vegetarisch. In de box vind je ook duidelijke, stap-voor-stap recepten met hierop de calorieën, allergieën, tips, bereidingstijd en wijnadvies. Het enige wat je zelf in huis moet hebben zijn wat basis ingrediënten zoals zout, peper, bouillonblokjes en (olijf)olie. Speciale kruiden, sausjes of andere toevoegingen kun je gewoon in de box vinden.

Maaltijd HelloFresh aan het bereiden

De inhoud van mijn box:

Zomerse andijviestamppot met gehaktballetjes: Lekker veel groenten en een verrassend lekkere smaakcombinatie met de zongedroogde tomaten. Bij dit gerecht kreeg je als tip de hoeveelheid kaas en zongedroogde tomaten te verminderen zodat het minder calorierijk is, fijne tip!
Victoriabaarsfilet met roerbakgroenten: Ik had nog niet eerder Victoriabaarsfilet gegeten maar dit komt zeker vaker op het menu. Erg lekker in combinatie met de prei en bloemkool.
Romige groentelasagne met spinazie: Dit gerecht had de meeste calorieën maar ook lekker veel groenten waaronder courgette en spinazie. Geen vlees of vis maar dat miste ik totaal niet.
✓ Frisse parelcouscous met verse koriander: Wat lekker en ideaal tijdens de zomerse dagen! De combinatie van ricotta en couscous is heerlijk! Dat ga ik vaker maken.
Kipgyros met gebakken aardappeltjes: echt een favoriet uit de box. Malse, goed gekruide kipgyros samen met stukjes tomaat en koolrabi (verrassend goede combi!) samen met frisse komkommer en labne.

Zoals je kunt lezen een goed gevulde box met hele verschillende gerechten. Ik heb echt, oprecht, elke avond heerlijk gegeten. Het leuke vind ik ook weer dat je direct nieuwe ideeën op doet. Zo had ik Victoriabaarsfilet nog nooit gegeten en de combinatie ricotta en couscous zelf nog niet bedacht terwijl dat erg lekker was.

Eef test HelloFresh - wil jij ook testen?

Wat vind ik van de vernieuwde HelloFresh?

Ik ben enthousiast! De hele week hebben we lekker gegeten. Qua bereidingstijd zat alles rond een half uurtje. Prima te doen, zelfs tijdens drukke klusdagen en de recepten waren stuk voor stuk duidelijk en makkelijk om te maken.

Zelf heb ik er namelijk een hekel aan om ergens aan vast te zitten en vind de flexibiliteit van het abonnement erg fijn. Je zet hem gewoon op pauze wanneer je even geen box wilt en je kunt zelf je maaltijden kiezen. De bezorgtijden zijn ruim en je krijgt de dag voor de levering zelfs een berichtje met hoe laat de box komt, handig!

HelloFresh maaltijdbox - kip gyros

Wil jij HelloFresh testen?

Dat kan! Ik mag je namelijk maar liefst 25 euro korting geven op je eerste box! Dat betekent dat je een Originalbox met 3 maaltijden al voor 9 euro kunt proberen. Even de voordelen op een rij:

✓ Je kunt het abonnement pauzeren of stoppen wanneer jij wilt en er geldt geen minimaal boxafname. Je zit dus nergens aan vast.
✓ Je bepaalt zelf wanneer je box thuisbezorgd wordt en krijgt vooraf een SMS met de tijd waarop jouw box komt.
✓ Je kiest zelf je eigen maaltijden die jij lekker vindt en geeft je menuvoorkeur door.

Gebruik de kortingscode FLEXWSK om gebruik te maken van de 25 euro korting zodat jij HelloFresh ook kunt testen en bestel via deze link snel je eerste box! Laat je mij weten wat jij van de vernieuwde HelloFresh vindt?

Je kunt tot 31 juli 2017 gebruik maken van deze kortingscode. 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met HelloFresh. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Eef

Eef

Wat leuk dat je een van mijn recepten gaat maken. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien! Laat het weten via Instagram of Facebook door de hashtag #EEFKOOKTZO te gebruiken of tag mij in je bericht.

12 reacties op “Eef test HelloFresh – wil jij ook testen?”

 1. Wat fijn dat je dit mocht uittesten!! Leuk dat ze ook steeds weer vernieuwd willen zijn en aanpassingen doen 🙂 Alle maaltijden klinken in ieder geval heel lekker en gezond. Liefs, Merel

 2. Wat fijn dat je dit mocht uittesten!! Leuk dat ze ook steeds weer vernieuwd willen zijn en aanpassingen doen 🙂 Alle maaltijden klinken in ieder geval heel lekker en gezond. Liefs, Merel

 3. Gisteren heb ik gebruik gemaakt van je Hello Freh aanbod en ik ben blij, dat ik mijn vrienden dit niet heb aangedaan. Ik bestelde de Original box en zag, dat hier ook vlees en vis in voorkwam. Veranderen in de Veggie Box lukte pas na contact met Hello Fresh. Zelf het menu samenstellen ging niet, doordat ik telkens de recepten van de Original Box te zien kreeg. Verder bleek mij, dat ik direct abonnee werd en dat ik 14 dagen bedenktijd had. Vanochtend heb ik dit abonnement direct stop gezegd, waarbij me het hemd van het lijf werd gevraagd. En dat te bedenken, dat ik zelf kook voor niet meer dan € 3,50 per persoon … Dus bedankt, maar nee, dankjewel. Overigens: compliment voor je eigen recepten!

  1. Na nog eens contact te hebben gehad met Hello Fresh – wat op zich prima was; ze zitten er bovenop – werd me duidelijk, dat er elke week 10 recepten (dezelfde voor elke box) zijn waaruit je een keuze kunt maken. Dit werkt niet bij mijn pc. Wel kun je dan een mailtje zenden aan Hello Fresh met je keuze, leerde ik vandaag.Ik ben met die keuze zo’n uur à anderhalf bezig geweest en kwam hierbij ook op de Belgische site. Het is mij te veel gedoe. Ik vind het echter wel op zijn plaats om duidelijk aan te geven dat het kennelijk aan mijn pc ligt. Zaterdag ontvang ik mijn drie verrassingsgerechten. Ik ben benieuwd.

   1. Jammer dat het op jouw pc niet lukte om de eigen recepten te bestellen. Hoop dat je verrassingsgerechten in de smaak vallen 🙂 Je betaald inderdaad meer dan dat je misschien zelf zou koken, dat ben ik met je eens maar je betaald voor dat stukje gemak. Wat in drukke periodes natuurlijk erg fijn kan zijn. Nogmaals dank voor je eerlijke (fijn!) en duidelijke reactie.

 4. Gisteren heb ik gebruik gemaakt van je Hello Freh aanbod en ik ben blij, dat ik mijn vrienden dit niet heb aangedaan. Ik bestelde de Original box en zag, dat hier ook vlees en vis in voorkwam. Veranderen in de Veggie Box lukte pas na contact met Hello Fresh. Zelf het menu samenstellen ging niet, doordat ik telkens de recepten van de Original Box te zien kreeg. Verder bleek mij, dat ik direct abonnee werd en dat ik 14 dagen bedenktijd had. Vanochtend heb ik dit abonnement direct stop gezegd, waarbij me het hemd van het lijf werd gevraagd. En dat te bedenken, dat ik zelf kook voor niet meer dan € 3,50 per persoon … Dus bedankt, maar nee, dankjewel. Overigens: compliment voor je eigen recepten!

  1. Na nog eens contact te hebben gehad met Hello Fresh – wat op zich prima was; ze zitten er bovenop – werd me duidelijk, dat er elke week 10 recepten (dezelfde voor elke box) zijn waaruit je een keuze kunt maken. Dit werkt niet bij mijn pc. Wel kun je dan een mailtje zenden aan Hello Fresh met je keuze, leerde ik vandaag.Ik ben met die keuze zo’n uur à anderhalf bezig geweest en kwam hierbij ook op de Belgische site. Het is mij te veel gedoe. Ik vind het echter wel op zijn plaats om duidelijk aan te geven dat het kennelijk aan mijn pc ligt. Zaterdag ontvang ik mijn drie verrassingsgerechten. Ik ben benieuwd.

 5. Hartelijk dank voor je antwoord, Eef. De eerste maaltijd was heerlijk en ik heb er dus nog twee, die er ook lekker uitzien.
  Daarbij laat ik het, je dankend voor het kunnen meedoen met de HelloFresh actie.
  De inhoud van de box was rijkelijk voorzien van groentes en wat dies meer zij. Hierdoor ben ik weer op leuke kookideetjes gekomen, naast jouw vaak heerlijke recepten, die koken een creatief feest maken. Net als schilderen (wat ik doe), maar dan met voedsel.

 6. Hartelijk dank voor je antwoord, Eef. De eerste maaltijd was heerlijk en ik heb er dus nog twee, die er ook lekker uitzien.
  Daarbij laat ik het, je dankend voor het kunnen meedoen met de HelloFresh actie.
  De inhoud van de box was rijkelijk voorzien van groentes en wat dies meer zij. Hierdoor ben ik weer op leuke kookideetjes gekomen, naast jouw vaak heerlijke recepten, die koken een creatief feest maken. Net als schilderen (wat ik doe), maar dan met voedsel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eef - Eef Kookt Zo

Welkom!

Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, écht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken.

Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & écht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze!

Liefs,
Eef

Social Media

Nieuwsbrief

Favorieten

Op de hoogte blijven

Je kunt Eefkooktzo.nl volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag! 

Scroll naar top